Evenement van

Bezoekers

Kom naar ons evenement en ontdek het beste dat de bestratingsbranche te bieden heeft! Op zaterdag 23 september 2023 van 09:00 uur – 18:00 uur organiseren wij het innoverende evenement voor het bestratingsbedrijf en de straatmaker van de toekomst “Ambacht Ontmoet Techniek’’ met onder andere het Nederlands Kampioenschap Straatmaker en meerdere demonstraties van bestratingsmaterieel van circa 40 bekende leveranciers. Dit op 10.000 m2 buitenterrein en 5.000 m2 binnenterrein. Maar er is nog veel meer te ontdekken!

Informatie over duurzame materialen, zakelijke dienstverlening voor de bestratingsbranche, rondleidingen door de beste stenenknipperfabriek ter wereld ”ALMI”, digitaliseren, robotiseren en automatiseren in de infrabranche, onderwijs, scholing en veiligheid – u vindt het allemaal op ons evenement. En als u even wilt ontspannen, kunt u terecht bij onze foodcourt voor wat lekkere hapjes en drankjes.

En er is meer! Gratis parkeren maakt het gemakkelijk om ons evenement te bezoeken. Wees er zeker van dat u alle innovaties en hoogtepunten van deze branche kunt ervaren, door een bezoek te brengen aan ons evenement. Kom langs op zaterdag 23 september 2023 en ontdek de bestratingswereld!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen. Na het invullen van uw aanmelding ontvangt u nog aanvullende informatie over de route en het parkeren.

Inschrijven kan via de aanmeld tool onderaan deze pagina. Als dank voor uw aanmelding ontvangt u per persoon bij aankomst een waardebon voor 1 gratis koffie en krentewegge, welke u kunt inleveren tijdens het evenement!

Aanmelden bezoeker

Als dank voor uw aanmelding ontvangt u per persoon een waardebon voor 1 gratis koffie en krentewegge welke u kunt inleveren tijdens het evenement!

  • Gratis koffie en krentewegge Ambacht ontmoet Techniek 2023

    Aanmelden

Ambacht Ontmoet Techniek 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: