Evenement van

Exposanten Leveranciers Materieel

Bent u op zoek naar een kans om uw bedrijf te laten zien aan een breed publiek? Neem dan deel als exposant leverancier materieel aan het innoverende evenement voor het bestratingsbedrijf en de straatmaker van de toekomst op zaterdag 23 september 2023 van 09:00 uur  – 18:00 uur  en maak gebruik van onze beschikbare stands!

Wij bieden voor materieel stands aan van 3×5 meter en 3×10 meter, Hierbij is inbegrepen:

  • 2 personen koffie/thee/frisdrank en lunch op 23 september 2023;
  • 40 consumptiebonnen voor relaties.

(overige wensen in overleg in te vullen op het aanmeldformulier).

nk staatmaker

De deelnamekosten voor een stand bedragen € 1.000 ,- excl. BTW per stand voor u als STRAATWERK Nederland lid bent. Niet leden betalen €1.500 ,- excl. BTW per stand.

Als extra optie bieden wij aan: Een professionele partytent 3×3 meter, met vermelding van uw bedrijfsnaam, welke u na de dag kan meenemen (kosten €750,-).

Indien u geen lid bent maar wel graag lid wil worden van STRAATWERK Nederland kunnen wij u een package deal aanbieden te weten: de stand tijdens het evenement en een lidmaatschap voor de rest van het jaar 2023 (lidmaatschap gaat in tijdens het evenement) en het jaar 2024 voor een totaal van € 2.750,- exclusief BTW, in plaats van € 4.100,-. (deze prijs is gebaseerd op de keuze zonder partytent zoals hierboven beschreven. Anders is dit bedrag €750,- hoger).

U heeft voldoende ruimte om uw producten te presenteren en met potentiële klanten in gesprek te gaan. Bovendien hebben wij een speciaal Demo – Doe – terrein waar u extra materieel in werking kunt laten zien, dus neem gerust contact met ons op als u hierin geïnteresseerd bent.

Opbouwen mag plaatsvinden op zaterdag van 07:00 tot 08:30 uur, eventueel op vrijdag in overleg. Na afloop van het evenement kunt u de stand afbouwen op zaterdag na 18:00 uur. We streven ernaar om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken en zorgen voor een soepele en georganiseerde opzet van het evenement. Hiertoe krijgt u voorafgaand aan het evenement alle benodigde informatie als route, laden & lossen; parkeren enzovoort.

Grijp deze unieke kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en uw producten en/of diensten te presenteren aan een breed publiek. Neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons evenement!

Inschrijven kan via de aanmeld tool onderaan deze pagina. Deelname is nog mogelijk, het bestellen van een partytent met logo is niet meer mogelijk.

Aanmelden Exposant Leverancier Materieel

*wordt tevens gebruikt als factuur adres

*Hierbij wordt uitgegaan van het feit dat u zelf zorgdraagt voor de veiligheid tijdens het laten draaien van het materieel als ook de bijbehorende verzekeringen. De organisatie heeft hiervoor geen verantwoordelijkheid. Wij doen ons best om de gevraagde ruimte in m2 te kunnen realiseren voor u, echter i.v.m. meerdere aanmeldingen ontvangt u t.z.t. een bevestiging van het aantal m2 welke voor u gereserveerd is.

  • Er zijn nog geen opties aangevinkt.

Deze bedrijven gingen u al voor

Ambacht Ontmoet Techniek 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: