Evenement van

Exposanten Leveranciers Materiaal, Zakelijke dienstverlening & Onderwijs

Bent u op zoek naar een kans om uw bedrijf / organisatie / instelling te laten zien aan een breed publiek? Neem dan deel als exposant materiaal, zakelijke dienstverlening of onderwijs aan het innoverende evenement voor het bestratingsbedrijf en de straatmaker van de toekomst zaterdag 23 september 2023 van 09:00 uur – 18:00 uur en maak gebruik van onze beschikbare stands!

Wij bieden voor u als leverancier materialen, zakelijke dienstverlener dan wel onderwijsinstelling een stand aan van 3×3 meter, Hierbij is inbegrepen:

  • 2 personen koffie/thee/frisdrank en lunch op 23 september 2023;
  • 40 consumptiebonnen voor relaties.

(overige wensen in overleg aan te geven op het aanmeldformulier).

nk staatmaker

De deelnamekosten voor een stand bedragen € 500 ,- excl. BTW per stand voor u als STRAATWERK Nederland lid bent. Niet leden betalen € 1.000 ,- excl. BTW per stand.

Als extra optie bieden wij aan: Een professionele partytent 3×3 meter, met vermelding van uw bedrijfsnaam, welke u na de dag kan meenemen (kosten €750,-).

Indien u geen lid bent maar wel graag lid wil worden van STRAATWERK Nederland kunnen wij u een package deal aanbieden, te weten: De stand tijdens het evenement en een lidmaatschap voor de rest van het jaar 2023 (lidmaatschap gaat in tijdens het evenement) en het jaar 2024 voor een totaal van € 2.050,- exclusief BTW in plaats van € 3.600,- (deze prijs is gebaseerd op de keuze zonder partytent zoals hierboven beschreven. Anders is dit bedrag €750,- hoger).

U heeft voldoende ruimte om uw producten te presenteren en met potentiële klanten in gesprek te gaan.

Opbouwen mag plaatsvinden op zaterdag van 07:00 tot 08:30 uur, eventueel op vrijdag in overleg. Na afloop van het evenement kunt u de stand afbouwen op zaterdag na 18:00 uur. We streven ernaar om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken en zorgen voor een soepele en georganiseerde opzet van het evenement. Hiertoe ontvangt u de nodige informatie als route, laden & lossen, parkeren enzovoort.

Grijp deze unieke kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en uw producten en/of diensten te presenteren aan een breed publiek. Neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons evenement!

Inschrijven kan via de aanmeld tool onderaan deze pagina. Deelname is nog mogelijk, het bestellen van een partytent met logo is niet meer mogelijk. 

Aanmelden Exposant Materiaal, Zakelijke Dienstverlener en Onderwijsinstelling

*wordt tevens gebruikt als factuur adres

  • Er zijn nog geen opties aangevinkt.

Deze bedrijven gingen u al voor

Ambacht Ontmoet Techniek 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: