Evenement van

Nieuws

Blijf op de hoogte

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Ja hoor, nog 1 nachtje slapen en dan gaan we echt los!! Vandaag een drukke dag met veel transport van materieel, het ontmoeten van de koppels met alles wat erbij hoort, de laatste puntjes op de i! 

Morgen vanaf 9 uur zijn we startklaar voor onze bezoekers! Kom dat zien, beleven en natuurlijk proeven en proosten op het horeca plein.

📍 Almi Machinefabriek BV Wierdenseweg 82-86 Vriezenveen
⏰ Zaterdag a.s. van 09.00 - 18.00 uur
🚧 NK Straatmaker, Demo Doe Terrein, vele stands!Image attachmentImage attachment+5Image attachment
Het begint erop te lijken! Morgen worden de eerste machines gebracht, wordt het Demo Doe Terrein gereed gemaakt en ontmoeten we de stratenmakers voor het NK Straatmaker 2023!
Als morgen het horecaplein is ingericht, kan zaterdag Ambacht ontmoet Techniek beginnen 💪 Tot dan!

📍 Almi Machinefabriek BV Wierdenseweg 82-86 Vriezenveen
⏰ Zaterdag a.s. van 09.00 - 18.00 uur
🚧 NK Straatmaker, Demo Doe Terrein, vele stands!

met JKB Transporttechniek b.v., Slemmer Verhuur- en Handelsonderneming, DeWit Kornhorn BV, H.O. Veluwenkamp BV, Nemaco Bouwmachines, J.W. Hoff B.V. Heftrucks- Hydrauliek- Mechanisatie, Falco Straatmeubilair, De Schans BV, StreetRobotics, BouwFix Noord, Nimatech, Ahlmann Nederland BV, AOE Techniek, Struyk Verwo Infra, Romfix Nederland, Visser & Visser BV,   Planmeister.com, Allsetra, Diamant Beton, Visser Assen, InfraVak, Vandersanden, BouwTag, Bolkesteijn Infrastructuur B.V., Straatwerk Nederland, Volandis, Softwareshaker, Sava Verkeersregelaars B.V., Wavin Nederland, Infrabox, Schipper Techniek, TimeKing, Time Star Media, Henken Infra, Neijenhuizen Infra B.V., Delta FM - OpMaat, Delta TV, Matadorbv, Transportbedrijf HA Leemans BV, Wienerberger Nederland, BUKO Infrasupport, Zalencentrum Spalink, Hybrid Power UnitsImage attachmentImage attachment+6Image attachment
12 koppels strijden zaterdag a.s. om de titel tijdens Ambacht Ontmoet Techniek op het terrein van Almi in Vriezenveen! Koppels van de volgende bedrijven stropen de mouwen op:
✅ Hemmen BV Aanneming Wegenbouw  
✅ VEST Infra B.V. 
✅ Bestratingsbedrijf Martens & Merkx  
✅ MV Multidiensten / MW Bestratingen
✅ Nota Groep Sneek
✅ G. van Gelder Fijn 
✅ Ten Brinke Bestratingen 
✅ Impreza Bestratingen 
✅ MOES Infra 
✅ Polder infra 
✅ Stratenmakersbedrijf Smulders BV 
✅ Fuhler Wegenbouw 

Kom de heren aanmoedigen tijdens de strijd op 23 september 2023 van 09:00 – 18:00 uur! 
Hét evenement voor bestratingsbedrijven en straatmakers van de toekomst, met demonstraties, leveranciers, veiligheid en nog véél meer!
 
#NKStraatmaker #StraatwerkNederland #Vakmanschap #AmbachtOnmoetTechiek #ALMIVriezenveen
100m2 Demo van Slemmer Verhuur- en Handelsonderneming op het Demo Doe Terrein van Ambacht Ontmoet Techniek! 

Slemmer is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van machines en materiaal voor stratenmakers, infra en hoveniers. Naast verkoop en verhuur is Slemmer ook specialist in onderhoud, reparaties en het keuren van machines en elektrische gereedschappen.
Kwaliteit en service staat bij Slemmer hoog in het vaandel! 

Kennismaken met Slemmer en de nieuwste innovaties bekijken op het Demo Doe Terrein? Kom langs op 23 september tijdens, Ambacht Ontmoet Techniek, het evenement voor bestratingsbedrijven en de straatmaker van de toekomst!

#AmbachtOntmoetTechniek #STRAATWERKNederland 
#Vriezenveen #DemoDoeTerrein #ZienEnBeleven #Slemmer
Load more

Ambacht Ontmoet Techniek 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: